RASKRINKANI - SVE RADE DA ONA NE POBEDI: Zadrugari su se samo nemo pogledali, niko ni da zucne!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 00:01

RASKRINKANI - SVE RADE DA ONA NE POBEDI: Zadrugari su se samo nemo pogledali, niko ni da zucne!

Rade joj iza leđa!

U Beloj kući se sprema pravi haos, budući da je u toku emisija "Pitanja novinara" koji su spremni da saznaju svaki segment zadrugarskih međuljudskih odnosa.

Novinar Darko Tanasijević kao svog prvog sagovornika pozvao je Zvezdana Slavnića.

- Hteo sam da pričamo o onome što se dogodilo danas tokom emisije "Gledanje snimaka". Ivan Marinković izazvao je bes i neke reakcije kod Ane, šta je to što joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tačno zameraš - pitao je Darko.

- Ja bih malo u rikverc. Ima ta jedna stvar. Zorica ne voli Anđelu, Anđela ne voli Zoricu, jako jednostavno. Zorica je imala odavno tu neku tešku matematiku da se Anđela pravi u žrtvu. Ona nema opesesiju da li će ona da bude prva ili 21., nego da ne pobedi neko koga ona ne gotivi. Apsolutno se ponaša i gore nego Mića, što se tiče branjenja Ane, a prebacuje mu istu tu stvar. E sad, šta se dešava?! Ja sam pokušavao 20 dana da joj ne priđem, da se ne ponašam ružno, od toga sam dobio provokacije, napu**vanje i neke budalaštine što se tiče Ane. Ana traži razlog da se svađa sa mnom i tih 20 dana ona bljuje vatru na mene. Ne mogu više da je shvatim, jer je u trpi da joj ljudi nabacuju da ima emocije i da bi se pomirila sa mnom. Kada dođem i pričam sa njom i Zoricom i kažem da ću da se štekujem posle "Zadruge" i da se vratim ovde, onda dolazi do toga: "Lepo si isplanirao svoj život, a u moj si se us**o". Tada je prvi put Zorica u ovih devet meseci rekla nešto pored mene, rekla je: "Ne znam zašto to pitaš, tebe to ne treba da intresuje". Ja se sa Zoricom raspravljam oko toga, a naravno je izašla gospođa i napu**la me ku**em lagano - besno je izjavio Zvezdan.

- Koje su ti najveće kontradiktornosti Ane Ćurčić u "Zadruzi 6" - pitao je novinar.

- To apsolutno radi sve vreme. Ona toliko nema stav da mora da dođe i pita Zoricu da li sme da jede Mićinu tunu... Sve, za Maju, za Anđelu, ona je sada Anđeli nešto dobacila, kao fina je sa Anđelom, mislim užas! Sve to tako ide, samo gledam da ne dolazi do ovoga kao što je danas...Ona nema mozak za taktiku, nego ide tako kako ide kao ludak, kao da ideš na minsko polje, pa ako eksplodira, eksplodira. Ona bljuje vatru očima! Ne znam šta ta njena bol, žrtva, ne znam šta hoće. Em što čačka meni, em tvoju primarnu stvar ne radiš, a to je da izađeš normalna i vratiš se onome kome treba. Nemam kontakt s njom, ne provociram je. Kada krene nešto, odgovorim joj - zaključio je Slavnić.

Detaljnije na ovu temu, pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

AU, PONIŽENA DO KOSKE! Zorici skinuta maska - FOLIRA SE, glumi Ani drugaricu da bi se DOKOPALA ovoga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023

Desio se neviđeni obrt!..U Beloj kući je nastao pravi haos, budući da je u toku emisija "Pitanja novinara" koji su spremni da saznaju svaki segment zadrugarskih međuljudskih odnosa...Zorica Marković ušla je u neviđeni klinč sa Anđelom Đuričić i tom prilikom iznela salvu uvreda na račun...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.