MEŠTANI CRNE GORE ZGROŽENI: SVI SMO U ŠOKU! Bivši zadrugar žestoko ispljuvao Anđelu za FETIŠE Niko ne može da veruje

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 21:29

MEŠTANI CRNE GORE ZGROŽENI: "SVI SMO U ŠOKU!" Bivši zadrugar žestoko ispljuvao Anđelu za FETIŠE "Niko ne može da veruje"

U neverici!

Odnos Zvezdana Slavnića i njegove 22 godine mlađe ljubavnice, Anđele Đuričić, definitivno je zaintrigirao javnost, a dešavanja u Beloj kući svakodnevno iznosa šokiraju javnost.

Bivši zadrugari se često javljaju i komentarišu aktuelnosti u Beloj kući a jedan od njih je i bivši zadrugar Stefan Krstović Krle koji je iz Crne Gore kao i Anđela Đuričić, pa je izneo kako meštani reaguju na Đuričićevu i njeno učešće.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Što se tiče njihovog odnosa, mislim da je Anđela iskreno bila zaljubljena u njega i da se on poigrao s njom. Mislim da je Zvezdan tip koji voli da je u centru pažnje i izigrava Cara od prošlih sezona. On bi da malo odglumi Cara od prošlih sezona i da menja tako, a ja mislim da nije bio zaljubljen. Njega ispunjava kada devojke trče za njim, kada se okreću za njim - rekao je Krle, te se osvrnuo i na viralne klipove na kojima Anđela miriše Zvezdanov pazuh, izduvne gasove i slično, te je i otkrio kako narod iz Crne gore reaguje na sve to:

- Svi su u šoku, ne mogu da veruju, još i na nacionalnoj televiziji tako javno prikazuje svoje te fetiše, prdežom, noge i prste da liže. To je katastrofa. Svako ima fetiše, ne mora to neko javno. Svi smo ovde u Crnoj gori u šoku i ne mogu da veruju da je to ona Anđela od prošle godine - otkrio je bivši zadrugar.

- Ja mislim da je sve to jedna te ista Anđela. Ja sam bio tu tada budan i pratio, eto na osnovu toga može da se vidi da je ona takva. Ja mislim da će ona na kraju njemu da vrati ovo i da će da se smuva sa Carem. Siguran sam da će oni na kraju da završe zajedno - rekao je Krle.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ZVEZDAN I ANA ĆE IZAĆI ZAJEDNO IZ ZADRUGE!" Šok prognoze bivšeg učesnika "Ne voli je, ona mu je sigurna kuća"

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023

Šokirao prognozom!..Odnos Zvezdana Slavnića i njegove 22 godine mlađe ljubavnice, Anđele Đuričić, definitivno je zaintrigirao javnost, a dešavanja u Beloj kući svakodnevno iznosa šokiraju javnost...Bivši zadrugari se često javljaju i komentarišu aktuelnosti u Beloj kući a jedan od njih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"DA MU MENJA GAĆE...!" Anđela na stubu srama zbog 22 godine starijeg Zvezdana Slavnića, zadrugari žestoko opleli

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 16:19

"Ona je pokazala toliko loših stvari!"..Anđela Đuričić jedna je od glavnih tema nakon što ju je ostavio i prevario partner Zvezdan Slavnić...Anđela je važila za devojku sa stavom i integritetom prošle godine, dok ove, pokazala je suprotno, što ona naziva ljubavlju, mnogi komentarišu da je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.