DA MU MENJA GAĆE...! Anđela na stubu srama zbog 22 godine starijeg Zvezdana Slavnića, zadrugari žestoko opleli

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 16:19

"DA MU MENJA GAĆE...!" Anđela na stubu srama zbog 22 godine starijeg Zvezdana Slavnića, zadrugari žestoko opleli

"Ona je pokazala toliko loših stvari!"

Anđela Đuričić jedna je od glavnih tema nakon što ju je ostavio i prevario partner Zvezdan Slavnić.

Anđela je važila za devojku sa stavom i integritetom prošle godine, dok ove, pokazala je suprotno, što ona naziva ljubavlju, mnogi komentarišu da je pokazala samo loše stvari.

To je tema bila i kod zadrugara Ivana Dragića, Nenada Lazića Nece i Predraga Lazića Pece.

Ivan je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvrdio da mu se dopada kod Anđele što je drska, dok su Neca i Peca imali drugačije mišljenje o Đuričićevoj:

- Meni se jedino sviđa kod Anđele što je drska i ne mogu da joj priđu momci. Tu nema osmeha, ni odgovora - govorio je Ivan.

- Kad je trebala da napravi distancu nije. Kerić je možda bio najbolji izor za nju. Dala je šansu nekom liku, ona nije svesna sebe - rekao je Peca.

- Ne zanima je niko, ne gleda druge i nema komunikaciju ni sa kim - rekao Ivan.

- Velika je razlika, šta će da mu menja gaće i donosi patkicu do kreveta? Ona je pokazala toliko loših stvari - dodao je Lazić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.