ZORANA OSVOJILA SRCE KONTROVERZNOG FRANCUSKOG FUDBALERA?! Ovaj potez ih ODAO na društvenim mrežama

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2022, 16:09

ZORANA OSVOJILA SRCE KONTROVERZNOG FRANCUSKOG FUDBALERA?! Ovaj potez ih ODAO na društvenim mrežama

Izazvali su lavinu komentara

 Francuski fudbaler Entoni Nokart, koji trenutno igra za Fulam, jednom svojom objavom je izazvao lavinu komentara.

On je na društvenim mrežama podelio fotografiju srpske blogerke i influenserke Zorane Jovanović, poznatije kao Zorannah.

Sliku je postavio u okviru Instagram priče, gde ju je označio i dodao nekoliko smajlija.

Na fotografiji je Zorannah pozirala tokom jednom od izlazaka, kada je za stajling odabrala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dugačku zelenu haljinu dubokog dekoltea, te je upravo ova objava privukla pažnju poznatog fudbalera.

Influenserka, koja inače trenutno boravi u Americi, u Majamiju, tu njegovu objavu je podelila na svom storiju, a onda su, nakon nekoliko sati, kako Nokart, tako i Zorana odlučili da obrišu iste sa svojih profila, nakon čega se povodom njenih fotografija nisu oglašavali u javnosti.

A post shared by Anthony Knockaert (@knockaert_anthony)

Nokart u javnosti važi za "plejboja" i za kontroverznu ličnost, a inače je bivši fudbaler Brajtona, a sada fudbaler Fulama, gde je saigrač srpskom fudbaleru Aleksandru Mitroviću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.