POKS: Prosvetnim radnicima dati status službenih lica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2024, 11:08

POKS: Prosvetnim radnicima dati status službenih lica

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) traži od Vlade Srbije da nakon višestrukih napada na prosvetne radnike širom Srbije nastavnom kadru srpskih škola hitno dodeli status službenih lica.

"Svedoci smo da su prosvetari pretvoreni u lovinu, kako učenika, tako i njihovih roditelja. Dodelom statusa službenih lica, na koje je napad teško krivično delo, Vlada Srbije će poslati jasnu poruku da je takvo ponašanje neprihvatljivo" - izjavio je predsednik POKS-a i narodni poslanik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vojislav Mihailović.

"Prosveta je prva žrtva društva u kom dominiraju sila i prostakluk, u kom su prevara i krađa postale društvene norme. Mi nemamo pravo da ovakvo društvo ostavimo deci i unucima i zato Vlada Srbije mora hitno i odlučno reagovati", istakao je Mihailović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

POKS: Prosvetnim radnicima dati status službenih lica

Izvor: Danas, 14.Jun.2024

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) traži od Vlade Srbije da nakon višestrukih napada na prosvetne radnike širom Srbije pod hitno dodeli status službenih lica nastavnom kadru srpskih škola.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.