ZBOG OVOGA SE SVAĐA SA EDISOM! Dragana Mitar PROGOVORILA o suparnici Zilhi! Nemam čega da se plašim!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 01:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG OVOGA SE SVAĐA SA EDISOM! Dragana Mitar PROGOVORILA o suparnici Zilhi! "Nemam čega da se plašim!"

Turbulentna im je veza!

Kao što je i običaj nedeljom uveče Ognenjen Amidžić razgovara sa zadrugarima o događajima koji su obeležili nedelju za nama. Na red je prva došla Dragana Mitar koja je progovorila o svom odnosu sa Edisom Fetićem i njihovim čestim svađama.

- Šta je pravi razlog tvojih i Edovih svađa - pitao je Ognjen.

 - Nakupilo mi se svašta, živci mi pucaju polako. Neke stvari kada kaže i uradi me jednostavno zabole. Ja sam malo i impulsivna.Skupilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi se sve pa sam jednostavno eksplodirala - rekla je Dragana.

- Jesi li sigurna u njega - pitao je Ognjen.

- Jesam, ali on konstanto se takmiči sa mnom - odgovorila je Dragana.

Ne plaši se suočavanja sa Edisovom ženom Zilhom.

- Ja ne, jer sam već bila ovde, pa napolju. Nemam čega da se bojim i plašim. Mi se protiv svega borimo, ja nikada nisam dozvolila da neko utiče na moje mišljenje, ako sam ja srećna, valjda je cilj da bude tako. Ja mogu da primim i savete i kritike, ali se ne plašim spoljnog sveta. Ja sam njega upoznala u periodu života kada mi je rekao da nisu dobri bračni odnosi, tako da to datira i pre mene - rekla je ona.

Na kraju je Dragana rekla da ona zapravo i nema razloga da se ljuti na njega i da je to sve zbog pritiska u rijalitiju, a njih dvoje su trenutno u dobrim odnosim.

"Slepo crevo mi je puklo u stomaku, minuti su odlučivali" Brutalna ispovest Ane Kokić KIDA SRCE - bila na ivici života i smrti, sa majkom jedva preživljavala (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.