ZBOG NJEGA JE SPREMNA NA SVE! Evo da li će Ana PREKINUTI ODNOS sa Janjušem zbog Davida! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2020, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG NJEGA JE SPREMNA NA SVE! Evo da li će Ana PREKINUTI ODNOS sa Janjušem zbog Davida! (VIDEO)

Nikad iskrenija!

Mlađa Jovanović postavio je sledeće pitanje u "Igri istine" Ani Korać od koje je želeo da čuje da li će prekinuti kontakt sa Markom Janjuševićem Janjušem zbog svog dečka Davida Dragojevića.

- Ja sam rekla da meni David može bilo šta da kaže. Ja sam rekla da sam život promenila zbog njega za 180 stepeni. Ako mi bilo šta David kaže da mu smeta, ja ću promeniti. On je postao moja porodica i volim ga najviše na svetu - rekla je Ana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dodala.

- Tako da ću se ja držati te normalne komunikacije, ja neću preterivati. Imaću normalnu komunikaciju sa Janjušem. On je meni samo zamerio rikšu, to je možda bilo preterano - izjavila je Koraćeva u nastavku.

Evo kako je to izgledalo.

Ana se pojavila sa dečkom Vukom Kostićem: Kad su je pitali o njihovoj vezi usledila ŠOKANTNA REAKCIJA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.