Izvor: Scandal.rs, 02.Nov.2016, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Kostić i Jelisaveta Orašanin se pomirili na snimanju serije!?

Vuk Kostić (36) i Jelisaveta Orašanin (27) shvatili su da ne mogu jedno bez drugog!

Glumci su na snimanju hit serije “Ubice mog oca” obnovili vezu i za sledeću godinu planiraju svadbu.

Vuk i Jelisaveta su raskinuli prošle godine, posle pet godina veze, ali nedavno su se pomirili na setu. On ima glavnu ulogu – policajca koji rešava brutalno ubistvo, a ona igra ljubavnicu ožalošćenog oca Nebojše Glogovca. Iako u seriji zavodi Ninu Janković i Katarinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Radivojević, Vuk je privatno ponovo poludeo za Jelisavetom. Kako javlja “Kurir” pozivajući se na izvor blizak ovom paru, oni se ne odvajaju i planiraju brak za narednu godinu.

“Njih dvoje su jedno za drugo i mnogo nam je drago kad su se pomirili. Zadirkivali smo ih na setu i jedva čekamo svadbu”, rekla je jedna od koleginica sa snimanja serije.

Vuk nije bio dostupan za komentar, a Jelisaveta nije želela da odgovara na privatna pitanja.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ženi se Vuk Kostić!

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Nov.2016

Vuk Kostić i Jelisaveta Orašanin su raskinuli prošle godine, poslije pet godina veze, ali nedavno su se pomirili na setu...On ima glavnu ulogu - policajca koji rješava brutalno ubistvo, a ona igra ljubavnicu ožalošćenog oca Nebojše Glogovca. Iako u seriji zavodi Ninu Janković i Katarinu Radivojević,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.