Visoki standardi grčkog muzičkog stara: Vertis zahteva najbolje za koncert na Tašu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 20:03

Visoki standardi grčkog muzičkog stara: Vertis zahteva najbolje za koncert na Tašu!

Sprema neviđeni užitak svojoj publici!

Do beogradskog koncerta muzičke superzveze, Nikosa Vertisa, ostalo je manje od nedelju dana. Grk će spektakularan nastup održati 29. juna na Stadionu Tašmajdan, u organizaciji Skymusic-a, u okviru važnog jubileja i svetske turneje „Timeless Journey - 20 years of Rythm & Passion“.

Euforija koja vlada za Vertisov koncert u srpskoj prestonici potpuno je opravdana, budući da pevač izuzetno vodi računa o svakom elementu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svog nastupa. Više od 30 muzičara pratiće ga na sceni, a Vertis ima i veoma visoke standarde kada je kompletna produkcija u pitanju. Zahtevni audio-vizuelni elementi i savršen zvuk, za koje će biti zadužen Skymusic, uz čitavu menažeriju, Beograđanima će pružiti do sada neviđen spektakl, što je, uz autentičan Nikosov glas i planetarno poznate hitove, dobitna kombinacija za veče za nezaborav. Sa druge strane, visoki Nikosovi kriterijumi postaviće ozbiljno težak zadatak pred druge muzičke zvezde koje očekuje nastup u Srbiji.

Pogledajte kako Vertis najavljuje svoju turneju „20 years of rithm & Passion – Timeless Journey:

Nikos je domaćoj publici poznat kao izvođač čije su numere obradili neki od najpoznatijih naših pevača, a na dugačkoj listi onih koji su njegove pesme prepevali našili su se i Aco Pejović i Saša Kovačević. Upravo će beogradski koncert biti prilika da publika čuje čuveni Kovačevićev hit „Živim da te volim“ u originalnoj Nikosovoj izvedbi - „Thelo na me nioseis“, budući da je upravo Kovačević najavljen kao specijalni gost.

Ulaznice za Vertisov koncert na Tašmajdanu mogu se naći na sajtu efinity.rs, putem besplatne aplikacije efinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.