Visoki standardi grčkog muzičkog stara: Vertis zahteva najbolje za koncert na Tašu

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 17:39

Visoki standardi grčkog muzičkog stara: Vertis zahteva najbolje za koncert na Tašu

Do beogradskog koncerta muzičke superzveze, Nikosa Vertisa, ostalo je manje od nedelju dana. Grk će spektakularan nastup održati 29. juna na Stadionu Tašmajdan, u organizaciji Skymusic-a, u okviru važnog jubileja i svetske turneje „Timeless Journey - 20 years of Rythm & Passion“.

Euforija koja vlada za Vertisov koncert u srpskoj prestonici potpuno je opravdana, budući da pevač izuzetno vodi računa o svakom elementu svog nastupa. Više od 30 muzičara pratiće ga na sceni, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a Vertis ima i veoma visoke standarde kada je kompletna produkcija u pitanju.

Zahtevni audio-vizuelni elementi i savršen zvuk, za koje će biti zadužen Skymusic, uz čitavu menažeriju, Beograđanima će pružiti do sada neviđen spektakl, što je, uz autentičan Nikosov glas i planetarno poznate hitove, dobitna kombinacija za veče za nezaborav.

Sa druge strane, visoki Nikosovi kriterijumi postaviće ozbiljno težak zadatak pred druge muzičke zvezde koje očekuje nastup u Srbiji.

Kako Vertis najavljuje svoju turneju „20 years of rithm & Passion – Timeless Journey pogledajte OVDE.

Nikos je domaćoj publici poznat kao izvođač čije su numere obradili neki od najpoznatijih naših pevača, a na dugačkoj listi onih koji su njegove pesme prepevali našili su se i Aco Pejović i Saša Kovačević. Upravo će beogradski koncert biti prilika da publika čuje čuveni Kovačevićev hit „Živim da te volim“ u originalnoj Nikosovoj izvedbi - "Thelo na me nioseis“, budući da je upravo Kovačević najavljen kao specijalni gost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Visoki standardi grčkog muzičkog stara: Vertis zahteva najbolje za koncert na Tašu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023

Sprema neviđeni užitak svojoj publici!..Do beogradskog koncerta muzičke superzveze, Nikosa Vertisa, ostalo je manje od nedelju dana. Grk će spektakularan nastup održati 29. juna na Stadionu Tašmajdan, u organizaciji Skymusic-a, u okviru važnog jubileja i svetske turneje „Timeless Journey - 20...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.