Videla sam Leonu Anđela Đuričić otkrila detalje Aleksandrinog porođaja, otkrila GDE JE tata Filip Car

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2024, 20:58

"Videla sam Leonu" Anđela Đuričić otkrila detalje Aleksandrinog porođaja, otkrila GDE JE tata Filip Car

Aleksandra Nikolić je juče na svet donela Filipovu i njenu naslednicu, kojoPobednica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić, juče je na svet je donela ćerkicu, koju je dobila zajedno sa partnerom Filipom Carem. Njih dvoje su zajedno odlučili da će se njihova naslednica zvati Leona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"FILIP VEČERAS SLAVI, A SUTRA DOLAZI U BEOGRAD" Prvo oglašavanje Aleksandre Nikolić nakon porođaja: "Ne znam kada ću izaći iz bolnice, nije kako smo planirali"

Izvor: Blic, 19.Apr.2024, 13:37

Aleksandra Nikolić se u sredu popodne porodila i na svet donela devojčicu kojoj su roditelji dali ime Leona, a sada je ona prvi put nakon porođaja progovorila o odnosu sa Filipom Carem.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.