Izvor: Blic, 19.Apr.2024, 13:37

"FILIP VEČERAS SLAVI, A SUTRA DOLAZI U BEOGRAD" Prvo oglašavanje Aleksandre Nikolić nakon porođaja: "Ne znam kada ću izaći iz bolnice, nije kako smo planirali"

Aleksandra Nikolić se u sredu popodne porodila i na svet donela devojčicu kojoj su roditelji dali ime Leona, a sada je ona prvi put nakon porođaja progovorila o odnosu sa Filipom Carem.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"FACA JOJ SE IZDEFORMISALA" Svi bruje o reakciji Maje Marinković nakon što je saznala da je Filip Car postao otac: "TONE kao Titanik"

Izvor: Blic, 19.Apr.2024

Aleksandra Nikolić porodila se pre dva dana, te na svet donela ćerku kojoj su ona i njen izabranik Filip Car dali ime Leona.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.