Izvor: Blic, 18.Apr.2024, 19:58

Anđela Đuričić otkrila SOČNE detalje porođaja Aleksandre Nikolić: ''Zakomplikovalo se, morao je carski rez'', evo da li su Slovenka i Filip Car zakopali ratne sekire

Rijaliti učesnica Anđela Đuričić nakon niza skandala u "Zadruzi 6" odlučila da povuče ručnu i uplovi u sledeću etapu svog života van medija i eksponiranja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Videla sam Leonu" Anđela Đuričić otkrila detalje Aleksandrinog porođaja, otkrila GDE JE tata Filip Car

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2024

Aleksandra Nikolić je juče na svet donela Filipovu i njenu naslednicu, kojoPobednica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić, juče je na svet je donela ćerkicu, koju je dobila zajedno sa partnerom Filipom Carem. Njih dvoje su zajedno odlučili da će se njihova naslednica zvati Leona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.