Vendi zaštitno lice preparata za lečenje impotencije

Izvor: Poznati.info, 09.Jun.2011, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vendi zaštitno lice preparata za lečenje impotencije

Logično - Vesna Vukelić Vendi, dama koja izaziva toliko kontroverzi svojom pojavom, naravno da je bila jedini logičan izbor za zaštitno lice (pre bismo rekli, grudi) kompanija koja proizvodi preparate za lečenje impotencije.
- Ljudi su čuli, videli, primetili, kako god, da sam vulkan na sceni, u medijskim pojavljivanjima, a takva osoba im je trebala za takav proizvod. Tako da kombinacija mene i tog proizvoda je pun marketinški pogodak. Proizvod i ja smo organsko >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << jedinjenje koje je u stvari želja svakog muškarca – rekla je Vendi na kraju razgovora.
Kontroverzna pevačica Vesna Vukelić Vendi nedavno je potpisala ugovor sa jednom firmom koja proizvodi preparate za potenciju, čime je postala zaštitno lice domaće „vijagre“.
 
Slične, interesantne teme: Vendi traži veću kaznu za Cecu Vesna Vukelić Vendi Biografija Vendi se sprema za Farmu sa otkopčanim šlicom

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.