VRELA AFRIKA POKAZALA GRUDI! Sandra uživa na LUKSUZNOJ JAHTI, a ovaj detalj mnoge je zbunio! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2020, 10:57

VRELA AFRIKA POKAZALA GRUDI! Sandra uživa na LUKSUZNOJ JAHTI, a ovaj detalj mnoge je zbunio! (FOTO)

Izgleda brutalno!

Sandra Afrika ovih dana uživa na letovanju. Ona je objavila najpre fotografiju na kojoj se vidi da je liniju dovela do savršenstva. Ono što je mnogima zapalo za oko je veoma provokativan i neobičan kupaći koji je tom prilikom nosila.

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on Sep 7, 2020 at 9:23am PDT

 Donji deo kupaćeg su minijaturne gaćice zlatne boje, a grudnjak podržava dojke tako da sa strane izgleda kao da joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se vide bradavice, a zapravo je to samo optička varka.

 Afrika je iskoristila priliku da pokaže koliko se dobro zabavlja na luksuznoj jahti sa drugaricama, a kako joj stoji ovaj neobični kupaći, takođe možete videti na snimku u prilogu.

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on Sep 7, 2020 at 10:06am PDT

PRE NEKI DAN POSTAO OTAC, A SAD PRAVI HAOS: Miki Đuričić vrišti, dere se i ponavlja samo jedno: "Nisam je ostavio" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.