VIŠE NEMA NAZAD: Brak Dalile i Dejana GOTOV - On PRESEKAO, pa posle vraćanja prstena URADIO I OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021, 08:45

VIŠE NEMA NAZAD: Brak Dalile i Dejana GOTOV - On PRESEKAO, pa posle vraćanja prstena URADIO I OVO!

Jako je povređen.

Prethodna noć je bila možda i najteža za Dejana Dragojevića i njegovu, i dalje zakonitu suprugu Dalilu. Nakon ozbiljne svađe koju su imali jer je Dejan zatekao kako napolju priča sa Filipom Carem i vratio joj burmu, Dejan je na iznenađenje gledalaca odlučio da ipak legne pored Dalile.

Ona je već ležala u krevetu i čekala ga, a kada je konačno ušao u krevet između sebe i Dalile je stavio dugačak jastuk, kako se ne bi dodirivali.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Mnoge njihove fanove je ovaj Dejanov potez rastužio, jer su ga protumačili kao njegovo odustajanje od Dalile i borbe za njihov brak. Ipak, sama Dalila nije pokazala nikakvu reakciju, već se samo okrenula i zaspala.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.