VELJKO NE ŠTEDI - ULAŽE 100.000 EVRA u kuću u Titelu! Želi da ima sve kao u CECINOJ VILI! Posedovaće OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2020, 11:14

VELJKO NE ŠTEDI - ULAŽE 100.000 EVRA u kuću u Titelu! Želi da ima sve kao u CECINOJ VILI! Posedovaće OVO

Pravi raj.

Mladi bokser Veljko Ražnatović oduševljen je životom u Titelu, rodnom mestu svoje supruge Bogdane. Otkako je boravio u kući koju su njemu i Bogdani poklonili njeni roditelji, Veljko je mnogo zavoleo ovaj način života, pa je odlučio da preuredi kuću u Titelu.

On će u Bogdaninom rodnom mestu narpaviti pravi mali raj, bazen, saunu, đakuzi i mini teretanu, a za sve to iskeširaće oko 100.000 evra.

- Veljko u Cecinoj vili u Ljutice Bogdana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima ceo spa-centar i želi isto da napravi i u Titelu. Pored bazena, u kom će moći da se kupaju i tokom zime jer će u njemu temperatura vode biti oko 32 stepena, ugradiće u kući i džakuzi, kupiće saunu... Veljko je već doneo i neke sprave za trening, tako da ima i ličnu teretanu - kaže izvor blizak Ražnatoviću i dodaje:

Prošlost ne postoji jer u istoj sve su stranci, to su loše bajke gde žive liliputanci. #wifey 😎❤️

A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Jun 14, 2018 at 5:15am PDT

- Akcenat su trenutno stavili na uređenje dvorišta. Uradiće i fasadu na kući. Oni imaju i jedan pomoćni objekat, koji je napravljen kao restoran. U njemu su slavili rođenje malog Željka. Razmišljaju da podignu još jedan takav objekat, ali i garažu. Neće štedeti novca. Žele da naprave mali raj. Tu odluku su doneli tokom karantina. Veljko je u martu i aprilu pobegao iz grada u Titel i tada je shvatio koliko život van prestonice može biti lep, komforan i opušten. On ne voli gužvu i medijsku pažnju, pa mu tamo mnogo prija.

Veljko u Titelu gaji pse, a i za njih će obezbediti poseban tretman.

- Cecin sin ima oko 25 pasa. Svaki ima svoj boks. Veljko predano brine o njima. Ustaje ujutru da ih hrani, šeta ih, trenira... Potpuno im je posvećen. Hoće i te bokseve da ulepša. Uvešće i u njih grejanje kako se psi zimi ne bi smrzavali - dodaje izvor.

BONUS VIDEO: (VIDEO) EMOTIVNI TRENUTAK U DOMU RAŽNATOVIĆA Cecin otac u naručju drži malog Željka, a tek da čujete šta Veljko priča u pozadini

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.