Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 16:42

"Ugrožena mi je bezbednost!" Napadnuta naša pevačica u Beogradu - ovo su detalji!

Oglasila se i otkrila sve!

Mlada popularna pevačica Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina, objavila je na svom Instagram profilu da je napadnuta u jednom tržnom centru u Beogradu.

Kako je navela njoj i njenom drugu je grupa mladića pretila, ali ih i vređala, nakon čega ih je pevačica snimila, te video podelila na Instagramu, zajedno sa porukom u kojoj je objasnila čitavu situaciju.

- Moram nešto jako važno da kažem jer je ugrožena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moja bezbednost. Večeras sam osetila i strah i tugu u isto vreme... - napisala je pevačica, pa dodala:

- U jednom tržnom centru u kojem sam šetala sa drugom 7,8 klinaca je iskoristilo trenutak da napadnu i njega i mene. Krenuli su sa prozivkama jer su me prepoznali dok sam prolazila pored njih i pošto nisam htela da ćutim na to, krenula sam da ih snimam, a na narednom storiju ćete videti mamine i tatine sinove koji nakon prozivki i strašnih uvreda pokazuju biceps i kažu da ih tagujem, a posle toga mi kažu "ajde napolje čekamo vas, pa da rešimo stvari". Da rešimo stvari? Ja sam šokirana i uplašena maksimalno... A još žalosnije je što će među ovima koji ovo vide biti i onih koji ih veličaju jer su pokazali biceps. Užasno ljudi moji, čuvajte se - završila je Mahrina na Instagramu, nakon čega je objavila snimak navodnih nasilnika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.