Učesniku Elite uneto pismo od žene - Jedva smogao snage da ga pročita, JECAJI odzvanjali imanjem u Šimanovcima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 15:25

Učesniku "Elite" uneto pismo od žene - Jedva smogao snage da ga pročita, JECAJI odzvanjali imanjem u Šimanovcima (VIDEO)

Erski je završio u suzama kada je pročitao pismo od porodice i prijatelja.

Proslava slave Sveti Trifun u Dubiozi okupila je Aleksu Erskog i njegove cimere u jednom od najvažnijih verskih i porodičnih događaja.

Jedan od najdirljivijih trenutaka proslave bio je kada je Aleksa Erski pročitao čestitku svoje bivše supruge, Elice Erski, koja je bila učesnica "Elite". Emocije su bile snažne, a prisutni su mogli da vide Aleksinu reakciju na ovu neočekivanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gestu.

- Sine Aleksa, nedostaješ nam puno, dobar si, tata prati. Glasamo za tebe, ostani baš takav, ponosni smo. Danas na dan naše slave nisi sa nama kod kuće. Ali dobro, proslavi slavu sa svojim elitarima, pozdrav od tate, mame i brata. Srećna ti slava sine - pročitao je Aleksa.

- Dragi naš prijatelju, nadamo se da si dobro, veseo, živ i zdrav. Vidim da ti ništa ne vidi, tako i ostani tamo što duže, do kraja. Šaljemo ti mali znak pažnje da probaš, ako ti se ne sviđa, uvek možeš da jedeš slatkog krompira, jer mladi nećeš dočekati. Rođeni si pobednik jer upornost, volju i snagu koju ti imaš niko nema. Čekamo te šampione - pročitala je Jelena čestitku Aleksinih prijatelja.

- Ćao ljubavi, ponosna sam na tebe. Misli na ono što te čini srećnim, radi stvari koje ti donose zadovoljstvo. Jedi zdravo. Ponosna sam na tvoje učešće, ne brini za mene. Vodim računa o sebi i svom zdravlju, završila sam sve preglede. Nadam se da će ti se svideti što sam ti poslala. Posebno te prate i podržavaju moji ljudi  - pročitala je Jelena pola Elicine čestitke, jer Aleksa nije mogao, s obzirom da ga je ovo ganulo, te je zaplakao.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.