USTREMILI SE NA CECINOG DEČKA! Samo DVA DANA nakon saznanja da su u vezi desilo se OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 23:36

USTREMILI SE NA CECINOG DEČKA! Samo DVA DANA nakon saznanja da su u vezi desilo se OVO!

Ovo nije očekivao.

Pre nekoliko dana, kao bomba, odjeknula je vest da Ceca Ražnatović ima novog dečka. U pitanju je Bogdan Srejović, koga je upoznala preko prijateljice, na proslavi rođendana.

Ovo je drugi muškarac nakon smrti Željka Ražnatovića Arkana kojeg je pokazala u javnosti, a o njihovoj romansi ne prestaje da se priča.

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Pre nego što je vest o njihovoj vezi dospela u javnost Bogdana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na Instagramu pratilo nešto više od 5.000 ljudi, a onda se veliki broj instagram korisnika bukvalno "ustremio" na Bogdana. Za dva dana Srejovića je na Instagramu zapratilo više od 7.000 ljudi. Sada ga na Instagramu prati nešto više od 13.700 osoba.

A post shared by Bogdan Srejovic (@bogdansrejovic)

Podsetimo, Bogdan je već dugi niz godina u ugostiteljstvu i veoma je uspešan u svom poslu. Iza sebe ima jedan brak i ćerkicu Iskru.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Upoznali ih sa porodicama! Ceca i Bogdan organizovali porodična okupljanja

Izvor: Tracara.com, 16.Jan.2021, 09:32

View this post on Instagram A post shared by FAN PAGE|CECA FP (@ceca.videos) Prema pisanju domaćih medija, Svetlana Ceca Ražnatović već neko vreme uživa u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem, kojeg je, prema rečima dobro upućenog izvora, upoznala na rođendanu njene...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.