Izvor: Luftika.rs, 16.Jan.2021, 22:49

Kakvog li muškarca kod kuće ima žena koja je napisala za Cecinog novog dečka da je “bebica”

Iskreno, Cecin momak Bogdan zaista izgleda mnogo, mnogo mlađe od nje, ima bejbi fejs dok ona ima oduvek taj ozbiljan izgled lica. I to je sve što bih mogla reći na tu temu.
Međutim, deo javnosti se tu ne zaustavlja jer nije zadovoljan svojim kako kažu “novim srpskim ocem” pa ga u komentarima oslovljavaju sa beba, klinac, piletina, dok je Ceca deklarisana kao “baba kojoj je izgleda bio potreban veliki servis”. Nisam vozač >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i ne znam šta bi taj veliki servis značio kad je žensko telo u pitanju (gnusno je u svakom slučaju), ali da je ova veza osuđena na propast jasno je, jer za tri dana koliko se zna za nju, već nam je poznata i krvna grupu dotičnog Bogdana, a na tome ostati neće. Uskoro ćemo znati ko mu je bila mladalačka ljubav (da se čisto uporedi sa Cecom), koliko vredi garderoba koju nosi, šta poseduje od nekretnina (da se zna da li će ga Ceca na grabači nositi)
Broj njegovih pratilaca na instagramu je za par dana sa 3.000 skočio na 13.000. Deset hiljada ljudi poželelo je da prati novog Cecinog dečka da bi jelte bolje upoznali “tatu”.
Voajerizam je uz balkanizam takođe zajebana pošast, ne da čoveku da se usresredi na svoj život. Viri se u tuđe brakove, domove, jelke, operisane želuce, vage, račune, decu, hranu na stolu. Zagleda se u noge, u grudi, u cipele, u odmore, kose. I zato se svi ubiše da “najbolje što imaju” stave u izlog. I onda jedni drugima voajerišu i komentarišu. Jebena utakmica.
Mene na primer zanima kakvog muškarca kod kuće ima žena koja je napisala za Bogdana “bebica”. Je li to neki zreli, dobro očuvani gospodin, Konan Varvarin ili otromboljeni smoždeni vršnjak koji upravo prdi na trosedu, čačka nos i ne primećuje je već godinama jer ima švalerku, pa ko veli da ona brže bolje skloni pogled sa njega i muke koju s njim ima… i za ovog Cecinog napiše “beba”.
Takođe, kao po nekom pravilu, najviše komentarišu žene. Misle da je Ceca preterala, da je mogla starijeg, zrelijeg, da joj je bolje da se posveti unučetu, da ne kalja obraz ni sebi ni deci sa nekim klincem, da one ne bi mogle sa mlađim… što zapravo znači da je Ceca trebala da ostane zatvorena iza onih svojih bedema da bi deo žena u Srbiji mogao mirno da nastavi sa svojim razjebanim brakovima.
Ko je Cecin momak, ko su mu roditelji, koliko je mlađi i ima li žute banke zanima me koliko i trenutni vodostaj Dunava. Nemam vikendicu, nisam pecaroš, tako da je jasno o čemu pišem.
Sve dok ne leže kraj mene, ne troši moje novce, ne druži se sa mojim detetom, Bogdan može da ima i 25 i 35 i 105 godina.
Onog momenta kada kliknem da ga pratim na instagramu, ili da ostavljam komentare pod njihove fotke, biće mi jasno da je nešto dobro zaribalo u mom životu. Mom mužu. Našem braku.
Sva g*vna isplivala su na površinu kad je Severina izgubila starateljstvo

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.