USRED PAKLA SA KORONOM Napustila Parove, deda joj u samrtničkoj postelji! Videla ga: Umire od bolova

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 16:21

USRED PAKLA SA KORONOM Napustila Parove, deda joj u samrtničkoj postelji! Videla ga: "Umire od bolova"

Nadamo se da će se izboriti sa nedaćama i oporaviti.

Snežana Sneža Jovičić napustila je nedavno rijailti "Parovi 8", a sinoć se oglasila na svom Fejsbuku i objasnila šta joj se dešava. U vreme kada se Srbija bori protiv koronavirusa, Sneža i njena porodica ima još problema - njen deda je jako bolestan.

Ona će na kratko biti odsudtna iz luksuzne zemunske vile jer je njen deda u teškom stanju. Kako se šuška u rijalitiju, deka je na samrti i izrazio je posebnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želju da vidi unuku. Snežana je o svemu rekla sledeće:

- Hvala svima koji su uz nas u ovim teškim trenucima. Zahvaljujući Merlinu i produkciji "Hepi" televizije i "Parova" izašla sam na par dana. Moj deka je jako bolestan. Sve što mu sad treba jeste da sam pored njega. Iako umire od bolova, smeje se jer me vidi pored sebe - napisala je Jovičićeva uz uplakani emotikon.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.