U čijem krevetu je završila: Mimi Oro sačekala Tijanu posle “Maldiva”, a onda su stigle gole fotke!

Izvor: Scandal.rs, 03.Jul.2015, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U čijem krevetu je završila: Mimi Oro sačekala Tijanu posle “Maldiva”, a onda su stigle gole fotke!

Tijana Maksimović druga je takmičarka koja je izbačena iz “Hotela Maldivi”. Ona je sinoć napustila ovaj šou, posle samo četiri dana boravka. Ajfonka se i nadala da će sinoć napustiti rijaliti, te je priželjkivala najmanji broj glasova. Nju je po izlaku dočekala Mimi Oro, s kojom se zbližila u “Parovima”.

Posted by Milica Mimi Zivanovic on Thursday, July 2, 2015

Dve drugarice su se odmah uputile u beogradske kafane kako bi proslavile >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i konačno se opustile bez kamera. Mimi je, inače, “Maldive” napustila samo dan pre Tijane. U čijem je krevetu kasnije završila Tijana ne znamo, ali je na svom Instagram profilu nakon izlaska objavila fotku na kojoj je potpuno gola!

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.