U čijem krevetu je završila: Mimi Oro sačekala Tijanu posle “Maldiva”, a onda su stigle gole fotke!

Izvor: Svet, 03.Jul.2015, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U čijem krevetu je završila: Mimi Oro sačekala Tijanu posle “Maldiva”, a onda su stigle gole fotke!

Tijana Maksimović druga je takmičarka koja je izbačena iz “Hotela Maldivi”. Ona je sinoć napustila ovaj šou, posle samo četiri dana boravka. Ajfonka se i nadala da će sinoć napustiti rijaliti, te je priželjkivala najmanji broj glasova. Nju je po izlaku dočekala Mimi Oro, s kojom se zbližila u “Parovima”.


Posted by Milica Mimi Zivanovic on Thursday, July 2, 2015
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<

Dve drugarice su se odmah uputile u beogradske kafane kako bi proslavile i konačno se opustile bez kamera. Mimi je, inače, “Maldive” napustila samo dan pre Tijane. U čijem je krevetu kasnije završila Tijana ne znamo, ali je na svom Instagram profilu nakon izlaska objavila fotku na kojoj je potpuno gola!

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U čijem krevetu je završila: Mimi Oro sačekala Tijanu posle “Maldiva”, a onda su stigle gole fotke!

Izvor: Scandal.rs, 03.Jul.2015

Tijana Maksimović druga je takmičarka koja je izbačena iz “Hotela Maldivi”. Ona je sinoć napustila ovaj šou, posle samo četiri dana boravka. Ajfonka se i nadala da će sinoć napustiti rijaliti, te je priželjkivala najmanji broj glasova. Nju je po izlaku dočekala Mimi Oro, s kojom se zbližila...

Nastavak na Scandal.rs...

Ružica konačno na slobodi, Filip je čeka da nastave gde su stali u ‘Parovima’

Izvor: Tracara.com, 04.Jul.2015, 11:21

Ružica je namerno sabotirala svoje učešće u rijalitiju da bi ispala što pre (foto: screenshot) Nakon što je skoro pet meseci bez prestanka u rijalitima Happy televizije, Ružica Veljković je sinoć konačno napustila Maldive i otišla kući. Ona je čak i namerno proteklih dana izbegavala da učestvuje...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.