U ŠOKU SAM, ZABILA MI JE NOŽ U LEĐA! Car ne prašta Dalilinoj kumi izdaju - oglasio se nakon glasovnih poruka

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 13:32

"U ŠOKU SAM, ZABILA MI JE NOŽ U LEĐA!" Car ne prašta Dalilinoj kumi izdaju - oglasio se nakon glasovnih poruka

Nije očekivao da će mu to prirediti!

U javnosti poznata bivša kuma Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića, Gordana Vasić, koja kako je istakla na njihovoj svadbi nije dobila ni čašu vode, sinoć se uključila uživo u program emisije "Narod pita".

Ona je prvo ušla u klinč sa Lazarom Čolićem Zolom, jer za njega, kako kaže, smatra da je folirant i da kopira Cara, nakon čega se osvrnula i na Filipa. Ona je otkrila da Filipa dobro poznaje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a da je sada upoznala i Aleksandru Nikolić, te je tom prilikom u uživo programu pustila njegovu glasovnu poruku, nakon koje je dodala da ni od Nikolićeve nije dobila čašu vode.

Ovim povodom, novinari su stupili u kontakt sa Carem, koji je prokomentarisao navode bivše Daliline kume.

- Ma ništa me ne pitajte, još sam u šoku. Takva svirepa ljudina da me se odrekne...Nisam spavao sinoć samo o njoj razmišljam baš mi je zarila nož u leđa, nisam očekivao. Toliko o tome, ne mogu previše nismo dobro izdaja velika nas je zadesila - istakao je Car kroz sarkazam za "Pink.rs".

Kako je izgledala ova situacija pogledajte u video prilogu u nastavku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.