U NJEGA je cela  beogradska Arena gledala: Muž Dragane Mirković na koncert stigao SA OVIM LEPOTANOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 22:08

U NJEGA je cela beogradska Arena gledala: Muž Dragane Mirković na koncert stigao SA OVIM LEPOTANOM

Ima osmeh od milijardu dolara, devojkama popadale vilice!

Najsjajnija zvezda među srpskom estradom, Dragana Mirković, od milošte u narodu prozvana Gaga, večeras održava koncert u Štark Areni povodom 40 godina časnog i uspešnog rada. Da li treba dodati i da je koncert humanitarnog karaktera, ili je svakom stanovniku regiona prosto toplo oko srca kad pomisli na Gagu, pa i bez bilo kakvih reči razume njenu veliku dušu?

Mnogobrojne kolege i prijatelji, kao i čitavo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << more ljudi, došlo je da aplaudira kraljici narodne muzike. Oko 20 časova stigli su i Daganini najmiliji: suprug Toni i sin Marko.

Čim je izašao iz vozila, Toni je prišao da se pozdravi sa Kemišom i Zoricom Brunclik, koja je specijalni gost koncerta, a prisutna masa je sa oduševljenjem gledala u prelepog Marka. Moglo se čuti da je osmehom čitav prostor zasenio.

Marko i Toni su pozdravili okupljene medije i fotografisali se, ne skidajući osmehe.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUK PRED ARENOM, Karleuša nemilosrdno osula paljbu po Ceci i Breskvici: "I nad maćehom ima maćeha"

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 00:10

Mnogobrojne kolege i prijatelji, kao i čitavo more ljudi, došlo je da aplaudira kraljici narodne muzike. Jedna od koleginica bila je i Karli, koja je ovoga puta bila nemilosrdna...Dragana Mirković je spektakularnim koncertom otpočela proslavu 40 godina blistave karijere oborivši rekord Štark arene...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.