MUK PRED ARENOM, Karleuša nemilosrdno osula paljbu po Ceci i Breskvici: I nad maćehom ima maćeha

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 00:10

MUK PRED ARENOM, Karleuša nemilosrdno osula paljbu po Ceci i Breskvici: "I nad maćehom ima maćeha"

Mnogobrojne kolege i prijatelji, kao i čitavo more ljudi, došlo je da aplaudira kraljici narodne muzike. Jedna od koleginica bila je i Karli, koja je ovoga puta bila nemilosrdna.

Dragana Mirković je spektakularnim koncertom otpočela proslavu 40 godina blistave karijere oborivši rekord Štark arene u poseti, ali i postavila nove standarde kada je humanost u pitanju.

Jelena Karleuša je došla na pevačicin koncert, kao i mnogobrojne kolege i prijatelji. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Jeca je izašla iz luksuznog automobili brutalno odevena i pred kamerama portala Srbija Danas oštro progovorila.

- Čule smo se, ovo nije moglo da prođe bez mene. U svim bitnim, lepim i teškim situacijama Dragana je bila uz mene. Naravno da ću da podržim, dođem i budem deo na svaki način. Dragana je uvek bila neko ko puno novca daje u humanitarne svrhe. Ona puno ima i još više da - počela je Jelena, pa progovorila o ratu sa Cecom Ražnatović.

- Kako se ona zove? Srpska Maćeha ne može nikome da uništi karijeru, ali i nad maćehama postojoća maćahe. Šta da kažem na tu temu? Pred izlazak moja dva albuma čekalo se da mi se namerno strajkuje kanal tri puta, da bi bio ugašen jer nikako drugačije nisu mogli da me spreče da napravim ono što sam napravila. Nisam mogla da uđem u trending, počela sam od nule, kao da sam početnik. Ja od takve osobe celog života doživljavam podle udarce, ja jasno pričam, a ona radi podmuklo. Ja se u mom ratu borim sama. Sve dođe na svoje, karma radi svoje i kapak radi sve više - oštra je bila Karli.

Jelena je takođe kratko prokomentarisala odgovor Anđele Ignjatović Breskvice na njenu prozivku, tako što je rekla da želi duet sa Cecom.

Mala je neverovatno glupa - poručila je Jeca.

Detaljnije u prilogu ispod.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.