ČITAVA estrada na spektaklu Dragane Mirković - Evo KO je sve od poznatih došao da podrži Gagu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 21:41

ČITAVA estrada na spektaklu Dragane Mirković - Evo KO je sve od poznatih došao da podrži Gagu

Ovo su poznate kolege koje su došle da podrže pevačicu.

Najveća muzička zvezda Dragana Mirković održaće drugi koncert koji slavi njenu 40 godina dugu karijeru u Areni.

Poznato je da za Draganu svi imaju reči hvale, ali ne samo u muzičkom segmentu, već i po tome koliko je dobar čovek.

U skladu sa tim veliki deo estrade se okupio večeras kod nje na koncertu.

Među prvima pristigao je Husein Alijević Husa koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je fanove iznenadio svojim neverovatnim glasom i glumom u filmu "Nedelja". On je prokomentarisao da je iznenađen Draganinom energijom koja je sinoć pevala četiri sata bez prestanka.

Sledeće su pristigle Sonja Vuksanović sa ćerkom Sofija Šašić, a one nisu skidale osmeh sa lica i mamile su svojom lepotom.

Zatim je pristigla Zorica Brunclik sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom kako bbi podržala svoju dugogodišnju koleginicu.

Sama je na koncert došla pevačica Ilda Šaulić, ćerka legendarnog Šabana Šaulića, a pored nje u Štark Arenu sama je ušetala Snežana Borjan, žena fudbalera Milana Borjana.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.