U MOKIN STAN STIGLA POŠILJKA: Anđela mesecima molila fanove da joj šalju poklone, dobila ono što nikako nije tražila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 15:53

U MOKIN STAN STIGLA POŠILJKA: Anđela mesecima molila fanove da joj šalju poklone, dobila ono što nikako nije tražila!

Evo šta je stiglo.

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić nedavno su diskvalifikovani iz "Zadruge 6", a Crnogorka je mesecima koje je provela u rijalitiju navlačila na sebe gnev i oštre komentare javnosti, zbog svojih izjava i ponašanja.

Čim su napustili Šimanovce, Anđela i Zvezdan su se zaputili u stan njegovog oca Zorana Moke Slavnića na Novom Beogradu, gde trenutno svo troje žive.

Anđela se sada oglasila upravo iz tog stana, a povod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za oglašavanje su bili pokloni koji su pristigli njoj i Slavniću od fanova.

- Naši bungiši za 5 meseci - napisala je Anđela, gde se svima zahvalila na poklonu u vidu torte sa njihovom slikom i ružama.

Podsećanja radi, Anđela nije imala blama kada je reč o poklonima koje je zapravo tražila od ljudi koji su podržavali nju i Zvezdana. Đuričićeva je redovno obraćajući se u kameru zahtevala da joj se pošalje garderoba, cipele, parfemi i kozmetika određenih brendova, a korisnici mreža su je upravo zbog toga urnisali na istim.

Njeno poslednje obraćanje fanovima, samo nekoliko dana pre diskvalifikacije, izludelo je tada čak i njene rijaliti drugarice Aleksandru Nikolić i Šarmen Soraju, a Anđela je u nekoliko navrata do najsitnijih detalja opisala kakve stvari želi da joj fanovi pošalju...

- Molim vas da mi pošaljete za šefov rođendan, naravno do tada mora da stigne, neka crvena duga haljina sa perlicama, da ima šlic napred, da je duga pozadi i uska. Treba mi šejker za Zvezdana, i neki proteini pošto je počeo da trenira, čarapice za Zvezdana, kratke, crne, sive, bež, roler za skidanje dlačica sa garderobe, to mi je najosnovnije. Neke papuče, ove su mi pukle, jedva hodam... - govorila je Anđela dok su joj se drugarice otvoreno čudile.

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.