MAJA STALA ANĐELI NA REP! Crnogorkinoj sreći BRZO DOŠAO KRAJ, Marinkovićeva brutalno odgovorila na KARMU

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 12:48

MAJA STALA ANĐELI NA REP! Crnogorkinoj sreći BRZO DOŠAO KRAJ, Marinkovićeva brutalno odgovorila na KARMU

Hladan tuš!

Maja Marinković jedna je od najaktivnijih učesnica "Zadruge 6", a svakodnevno nalazi način da animira bivše momke, ali i gledaoce.

Danas je ustala veoma raspoložena, pa se odmah pridružila Marku Janjuševiću Janjušu, koji je još uvek ležao, pa mu pokazala izvajano telo i obline.

Maja je pozirala u kratkom šortsu i minijaturnom topiću, pa svima dokazala da Anđela Đuričić nije mogla da je uništi, iako joj je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to bila namera.

Da podsetimo, kao što smo već pisali, Anđela se tokom jučerašnjeg dana pohvalila povredama koje je nanela Maji prilikom fizičkog obračuna, pa na Instagramu objavila Majine fotografije, na kojima je izgrebana, ali se čini da se Marinkovićeva potpuno oporavila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Anđela Đuričić u rijalitiju PREKLINJALA FANOVE da joj šalju poklone, a sad pokazala šta je dobila od njih: U Mokin stan stiglo iznenađenje za nju i Zvezdana

Izvor: Blic, 01.Jun.2023

Anđela Đuričić, nedavno je diskvalifikovana iz "Zadruge 6" zajedno sa Zvezdanom Slavnićem, a dok je bila učesnica rijaliti programa svakodnevno je svojim izjavama i ponašanjem bila na udaru kritika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.