Tragičan kraj na sceni: Preminuo Milorad Mandić Manda (video)

Izvor: Svet, 15.Jun.2016, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragičan kraj na sceni: Preminuo Milorad Mandić Manda (video)

Poznati glumac Milorad Mandić Manda danas je pao na sceni pozorišta Vuk Karadžić.
 
Mandu je reanimirala hitna pomoć duže od sat vremena, ali, nažalost, njegov organizam nije uspeo da se izbori.
Proslavljeni glumac, oko 17.45 časova iznenada se srušio na sceni pozorišta Vuk Karadžić na Zvezdari. Zaposleni su odmah pozvali Hitna pomoć, a Hitna pomoć je oko sat vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pokušavala uradi povrati u život proslavljenog glumca.
U tom trenutku u pozorišnoj sali bila je i Mandina koleginica Sloboda Mićalović, koja je gledala predstavu sa ćerkama. Takođe, u pozorištu je bio jedan od Mandinih sinova, koji je odmah prišao kako bi ocu ukazao pomoć.
“Mandi su odmah ukazali pomoć njegov sin i Sloboda Mićalović, kao i kolege iz predstave “Petar Pan”, a potom je stigla Hitna pomoć. Kada su lekari iz Hitne shvatili da će morati da ga reanimiraju na licu mesta, tražili su i da se donese boca s kiseonikom, koju je tehničar veoma brzo došao. Međutim, sve je bilo uzalud”, rekao je jedan od očevidaca.
Milorad Mandic Manda za magazin Hello. foto Bosko Karanovic Milorad Mandić Manda rođen je u Beogradu, 3. maja 1961. godine.
U svojoj 21. godini je postao član beogradskog amaterskog Eksperimentalnog dramskog studija. 6 godina kasnije je diplomirao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Vladimira Jevtovića.
Nakon diplomiranja je postao član beogradskog dečjeg pozorišta “Boško Buha“. Godine 1989. je snimio više od 270 epizoda emisije “Bajka za laku noć“, priče za laku noć koje su se emitovale na nacionalnoj televiziji.
width="300" height="150" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Od 1989. do 1995. je vodio emisiju za decu “S one strane duge“, što ga je uz Branka Kockicu, učinilo najpopularnijim dečjim glumcem i zabavljačem. Od 1995. je vodio emisiju “Više od igre“ na RTV Pink.
Milorad Mandić je igrao u brojnim srpskim filmovima. Najzapaženija uloga mu je u filmu Srđana Dragojevića “Lepa sela lepo gore“.
Zapažene uloge imao je i u filmovima “Braća po materi” (advokat), “Dva sata kvalitetnog TV programa” (Topuzić), “Tri palme za dve bitange i ribicu” (Terza), “Rane”, “Točkovi”(Mileta), “Mrtav ladan” (Radovan), “Apsolutnih 100” (Runda), “Ringeraja” (Pop Pera Macuzić), “Sivi kamion crvene boje” (šef paravojske), “Pljačka Trećeg Rajha”, “Jesen stiže, dunjo moja”, “Mi nismo anđeli 2” (telohranitelj), “Mi nismo anđeli 3” (major Rahim), “Klopka” (inspektor) i drugima.
Bio je voditelj kviza “Uzmi ili ostavi“, a vodio je i kviz “Ja volim Srbiju“.
width="300" height="150" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">


frameborder="0" allowfullscreen>

frameborder="0" allowfullscreen>

frameborder="0" allowfullscreen>

Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragičan kraj na sceni: Preminuo Milorad Mandić Manda (video)

Izvor: Scandal.rs, 15.Jun.2016

Poznati glumac Milorad Mandić Manda danas je pao na sceni pozorišta Vuk Karadžić...Mandu je reanimirala hitna pomoć duže od sat vremena, ali, nažalost, njegov organizam nije uspeo da se izbori...Proslavljeni glumac, oko 17.45 časova iznenada se srušio na sceni pozorišta Vuk Karadžić na Zvezdari. Zaposleni...

Nastavak na Scandal.rs...

Umro glumac Milorad Mandić Manda

Izvor: Prva.rs, 15.Jun.2016

Na pretpremijeri dečje predstave "Petar Pan" pozorišta "Boško Buha", koja se igra u Ustanovi kulture "Vuk Stefanović Karadžić", glumac Manda se srušio na sceni, a uprkos pokušajima službe Hitne pomoći da ga reanimiraju, nedugo zatim je preminuo.. Početkom maja je napunio 55 godina.. Milorad...

Nastavak na Prva.rs...

Preminuo glumac Milorad Mandić Manda

Izvor: Beta, 15.Jun.2016

Glumac Milorad Mandić Manda preminuo je danas na sceni pozorišta "Vuk Karadžić", prenose beogradski mediji.Glumcu je pozlilo je na sceni tokom predstave "Petar Pan" pozorišta "Boško Buha".Lekari Hitne pomoći pokušali su na sceni da reanimiraju Mandića.Mandić (55) je najznačajnije uloge ostvario...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.