To je JEDINA STVAR koju sam na sebi korigovala Lidija Vukićević KONAČNO otkrila KAKO održava mladolik izgled

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 10:18

"To je JEDINA STVAR koju sam na sebi korigovala" Lidija Vukićević KONAČNO otkrila KAKO održava mladolik izgled

Decenijama je ista, evo i kako.

Glumica Lidija Vukićević proslavila se ulogom Violete u kultnoj seriji "Bolji život", a sada je otkrila da je samo od te serije obezbedila sebi lep i kvalitetan život. Pored toga, Lidija je decenijama prepoznatljiva po mladolikom izgledu i crnim kovrdžama, a kako kaže, na svom licu je korigovala samo jednu stvar.

- Od honorara u seriji "Bolji život" ja sam napravila kuću u Golupcu - ističe Lidija.

- Od reklama, zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << seriji, kupila sam dva automobila. Jedan je bio za mene, drugi je bio za tatu - dodala je bila Lidija za "Prvu".

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Mnogi su zapanjeni time koliko Lidija dobro izgleda, a nekima je teško da poveruju da glumica nije išla pod nož. Ipak, ona ističe da je njena lepota potpuno prirodna, te da mladolik izgled duguje dobroj nezi od 18. godine.

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

- Jedino što sam radila na licu je tretman u vidu bockanja kojim se pospešuje rad kolagena. To kožu čini baršunastom. Osim toga, ništa više nisam radila, nikakve operacije. Suština mog mladolikog izgleda je taj što se ja negujem od 18. godine. Moja mama je bila stroga i brinula je o izgledu mene i moje sestre, još kao mlade devojke smo počele da koristimo kreme za lice. Pored toga, genetika, imam zahvalnu kožu na moju majku. Vodim zdrav život, ne pijem, ne pušim, zdravije se hranim i sve to rezultira ovakvim mojim izgledom - otkrila je Lidija i dodala da je, mimo gorepomenute korekcije, sve ostalo prirodno.

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

- Kosu ne ispravljam, prirodno je kovrdžava. Obrve ne čupam, kao što se može primetiti. Imam svoje nokte, ne volim veštačke. Zubi su, takođe, moji. Nikada nisam želela da stavljam navlake i da imam neprirodno bele zube. Održavam ih tako što idem na svaka dva meseca kod zubara i koristim crnu pastu da bih zadržala belinu zuba - zaključuje glumica.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.