Izvor: Blic, 04.Jan.2024, 23:12

"SVI ME POŠTUJU, NIKAD NISAM HTELA DA ME OCENJUJU PO IZGLEDU" Lidija Vukićević o predrasudama: "Glumica sam SA MOZGOM, bilo mi je teško da to dokažem"

Atraktivna glumica Lidija Vukićević (61), poznata po ulogama u "Žikinoj dinastiji", "Boljem životu" i "Igri sudbine", ne krije da je zbog predrasuda decenijama doživljavala velike nepravde.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"TO JE JEDINO ŠTO SAM RADILA KOD PLASTIČARA" Lidija Vukićević je o ovome GODINAMA ĆUTALA: "Ništa drugo nisam radila, prirodna sam skoro cela"

Izvor: Blic, 05.Jan.2024, 07:31

Glumica Lidija Vukićević proslavila se ulogom Violete u "Boljem životu". Otvoreno govori o novcu koji je tada zarađivala, kao i o izgledu, koji joj je mnogo pomogao u životu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.