Ti si za tabletiranu terapiju, šta se tripuješ? Miona Jovanović PONIŽENA naočigled svih (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 14:29

"Ti si za tabletiranu terapiju, šta se tripuješ?" Miona Jovanović PONIŽENA naočigled svih (VIDEO)

Možda joj i trebao ovakav šamar realnosti.
Veza Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović jedna je od glavnih tema "Elite", više po lošem nego po dobrom. Relativno novopečeni par nije u stanju da se skrasi i uplovi u mirnu luku, te su svađe i rasprave gotovo svakodnevne.
Sem što joj publika prilično zamera vezu sa bivšim reperom, dosta se komentariše da se mlada pevačica bespotrebno "uzvezdila". Zato je tu Marko Đedović.
Naime, Đedović je javno kritikovao Mionu zbog njenog nadmenog ponašanja prema Nenadu Aleksiću Ša, ističući da je potrebno da se spusti na zemlju.
Situacija u rijalitiju "Elita" postala je napeta kada je Marko Đedović reagovao na ponašanje Mione Jovanović. Đedović...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.