Izvor: Scandal.rs, 08.Apr.2020, 10:39

Stefan Karić i Šopićeva u vreloj AKCIJI! Pred svima uradili OVO!

Iako je na početku njihovog odnosa bilo i te kakvih trzavica, ovaj par, čini se. uspeo je da, što bi oni rekli, u inat dušmanima, probleme ostavi po strani!

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Drama: Đani umalo UMRO u zatvoru! Otkrivamo: Što je CECA zaključana u vili! Atijas otkriva Markove TAJNE! ŠOK: Brena oterala Bobu!

PROČITAJTE JOŠ: Suzana Jovanović napravila opštu dramu zbog korone – Plaši se da Saša Popović neće preživeti ako se zarazi! >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<

PROČITAJTE JOŠ: Andreana Čekić izdržava i dečka Marka i njegovo dete! Plaća alimentaciju da ON ne bi završio u zatvoru!

Stefan Karić i Ivana imali su čak nedavno i svoj prvi intimni odnos pred kamerama, a redovno gledaoci imaju priliku i da ih vide u vrelim pozama. Da se toga ne libe, pokazali su i danas u dvorištu.

Ivana Šopić  i Stefan Karić su se sunčali sa još nekoliko zadrugara, a onda je Šopićeva odlučila da namaže Karića. U jednom momentu Ivana je skinula Stefanov šorts s obzirom na to da joj je smetao, zbog čega je Karić ostao samo u donjem vešu. Oni su se zatim ljubili, a ostali zadrugari su ih gledali sa strane.

Neverica u očima ostalih cimera bila je primetna, toliko, da su očekivali da će se možda desiti i nešto više od vrelih dodira! 

Međutim, Stefan Karić i Ivana Šopić uspeli su da se suzdrže do večeri, a šta je bilo nakon žurke

Pa, saznaćete uskoro, jer, kada su zadrugari u pitanju, uvek ima dobrog materijala!

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.