Izvor: Scandal.rs, 08.Apr.2020, 12:41

Darko Lazić ne odustaje od vožnje – Seo za volan moćne mašine bez vozačke dozvole! Ne smiruje ga ni kazna od 150.000!

Pevač je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu fotku na kojoj demonstrira vožnju moćnog četvorotočkaša namenjenog za brdovite terene. Mnogi su se iznenadili ovom objavom s obzirom na to da Darko Lazić nema vozačku dozvolu. Međutim, moguće je da je pevač samo pozirao za fotografiju i da nije provozao četvorotočkaša. Nedavno su mediji preneli vest da je pevač uhvaćen da se vozio sa prijateljima za vreme policijskog časa i da će zbog tog prekršaja morati da plati 150.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << dinara

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Drama: Đani umalo UMRO u zatvoru! Otkrivamo: Što je CECA zaključana u vili! Atijas otkriva Markove TAJNE! ŠOK: Brena oterala Bobu!

PROČITAJTE JOŠ: Novak Đoković u strahu za Dijanino zdravlje! Sve je posledica borbe za njegovu budućnost

PROČITAJTE JOŠ: Suzana Jovanović napravila opštu dramu zbog korone – Plaši se da Saša Popović neće preživeti ako se zarazi!

Kako je poznat kao strastveni zaljubljenik u vožnju, otuda i ne čudi široki osmeh na Darkovom licu.

Međutim, ono što je naišlo na pozitivne komentare je Lazićeva figura. Većina ga je pohvalila jer je iz nedelje u nedelju sve mršaviji.

😃😃😃😃😃

A post shared by Darko Lazic (@darkolazarovic_official) on Apr 7, 2020 at 12:00pm PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.