Izvor: Scandal.rs, 07.Apr.2020, 16:34

Šešeljev sin u PAROVIMA! Prezime Šešelj mi je donelo više LOŠIH stvari!

Naime, Vojislav je saznao za njegov ulazak u Parove nekoliko sati pre samog dolaska u vili i nije baš reagovao pozitivno.

Nikola je izjavio da je sazreo da se bavi politikom, ali da će uvek biti u senci Vojislava Šešelja.

– Jako je teško nositi se sa tim prezimenom. Nikada neću izaći iz njegove senke. Niko me neće gledati kao Nikolu, čak će i moja deca nositi to breme, uvek će biti unuci Vojislava Šešelja i to je jako teško. Što se tiče prezimena, ima više >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << loših to prezime Šešelj nego dobrih stvari – rekao je sin Vojislava Šešelja.

PROČITAJTE JOŠ: Nina je prošla kroz pakao – „Gurali su je, unosili su joj se u lice!“ Isplivala surova istina o porodici Đogani!

– Ne gledaju vas nikada kao Nikolu. Upoznam se sa nekim i sve je to ok i onda kad se sazna da sam Šešeljev sin i onda je sve drugačije. Teško je upoznati dobre prijatelje – rekao je Šešelj, i dodao da je navikao da je sin političara.

– Na prvom mestu mu je Srbija i država, pa tek onda porodica – otkrio je Nikola.

– Vodimo nekoliko pitanja, više ste mi pitanja postavili o njemu, a ne o meni – rekao je Nikola voditeljki.

Nikola je otkrio da mu je najteže bilo, kada je reč o ocu, kada je štrajkovao glađu, i kada se njegov otac borio sa rakom.

PROČITAJTE JOŠ: Sanja ŠUTNULA Matoru zbog Lune! Matora: „Sanji, ipak, fali ONA STVAR!“

Potom ga je jedan od učesnika pitao čime se bavi, a Nikola Šešelj je sa ponosom rekao da je šanker.  Potom je otkrio da bio uhapšen i osuđen na šest meseci kućnog pritvora.

– Policija je ušla u jedan lokal u Batajnici, pronašli oružje, priveli su me. Šapić me je pozvao, pošto smo imali super saradnju, rekao sam da sam spreman da uradim šta god on kaže. Rekao mi je kako god da odlučim, ali da neću moći da budem na funkciji i ja sam dao ostavku i ja sam posle 15 minuta odlučio da dam ostavku, jer sam bio osuđen na šest meseci kućnog zatvora i tu funkciju u odboru ne bih mogao da obavljam – otkrio je sin Vojislava Šešelja i posle toga je odlučio da se ne bavi politikom

PROČITAJTE JOŠ: Nina Đogani presudila! KO LAŽE – Anabela ili Marko! Apsolutna neistina, te pare…

– Jako mi je teško bilo u kućnom pritvoru. Prvo sam bio kod bivše žene, izdržao sam čitavih 15 dana, pa sam promenio adresu i trebala je jaka psiha da budeš izolovan. Vole deca da se igraju sa igračkama, to je napisao moj otac. Ja sam držao kalašnjikov 1991, nisam znao da pucam, ali sam znao da ga dobro držim. I on (Vojislav Šešelj) je nosio to oružje sa sobom i mene je to uvek zanimalo – ispričao je Nikola.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miljana OTKRIVA! Luna nema rak, već VIRUS!

Izvor: Scandal.rs, 07.Apr.2020

– Imamo mnogo ponuda za rijaliti sa drugih televizija, ali pošto sam vezana za TV Pink, videćemo o tom – potom šta će i kako će biti –  započinje priču Miljana, a na pitanje da li će rijaliti onda ponuditi ružičastoj televiziji, odgovara:..-Sve zavisi da li ćemo da sednemo sa Milicom...

Nastavak na Scandal.rs...

Stefan Karić i Šopićeva u vreloj AKCIJI! Pred svima uradili OVO!

Izvor: Scandal.rs, 08.Apr.2020, 10:39

Iako je na početku njihovog odnosa bilo i te kakvih trzavica, ovaj par, čini se. uspeo je da, što bi oni rekli, u inat dušmanima, probleme ostavi po strani!..PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Drama: Đani umalo UMRO u zatvoru! Otkrivamo: Što je CECA zaključana u vili! Atijas otkriva Markove TAJNE! ŠOK:...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.