Izvor: Scandal.rs, 07.Apr.2020, 19:36

Gastoz PLAKAO Teodori Džehverović! SPASI ME!

Kako bi mu brže prošlo vreme u izolacije rešio je da se našali sa svojom drugaricom Teodorom Džehverović. Naime, Gastoz je pozvao Teodoru i kroz suze ispričao svoju tužnu priču.

– Ne mogu da dođem kući, mnogo mi je teško. Do novembra neću moći da se vratim, ovde je užasno stanje, vama neće da kažu – rekao je Gastoz i zaplakao.

Teodora je nasela i zamolila prijatelja da se smiri.

PROČITAJTE JOŠ: Đani razočaran! „Mnogi su se obradovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << što smo u kućnom pritvoru!“

PROČITAJTE JOŠ: Ana Mihajlovski i Vuk Kostić raskinuli! Pukla ljubav zbog korone – OVO su detalji!

PROČITAJTE JOŠ: Vojin i Sloboda: KORONA spasila BRAK? Žive na selu, u MOLITVI i harmoniji!

– Nemoj molim te da plačeš, pa pomoćiće ti neko. Imaš tu mnogo prijatelja – smirivala ga je Teodora.

A onda je Gastoz imao jednu specijalnu molbu za nju.

– Je l ideš ti u crkvu? Ajde molim te idi sutra, zapali sveću, okači fotografiju na Instagram i taguj me – rekao je jutjuber.

Pevačica je bila u čudu, pristala je da zapali sveću, a šta je dalje bilo pogledajte u videu:

A kao malo objašnjenje pogledajte šta je Nenad napisao ispod snimka:



– Ovaj video je isključivo namenjen za smeh i razonodu, ni u jednom trenutku nisam želeo da povredim bilo čija osecanja u ovim teškim trenucima. Zahvaljujem se mojim prijateljima, koji su jos jednom pokazali da su uvek tu za mene i da bi mi se nasli i na drugoj strani planete. Ljubi vas vash Gale!

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.