Starlete u dedovini: Kardašijanove izazvale pometnju u Jermeniji

Izvor: Svet, 11.Apr.2015, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starlete u dedovini: Kardašijanove izazvale pometnju u Jermeniji

Prelepa si!“, dovikivalo je mnoštvo ljudi na ulicama jermenskog glavnog grada Jerevana. Pozdravljali su Kim Kardašijan i njenu sestru Klo.
Američke rijalti zvezde su u ovu staru državu došle kako bi istražile svoje korene i snimile dokumentarni film. Družile su se sa rođakinjama Kortni i Karom, a na put je krenuo i Kanje Vest.
Njihovi su preci pre sto godina pobegli iz zemlje bežeći od genocida, kad je Otomansko carstvo 1915. godine ubilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << 1,5 milion Jermena.
Porodica Kardašijan je i ranije pominjala svoje jermenske korene. Kim se na Instagramu pohvalila sastankom sa premijerom Jermenije i slikala selfije.

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Apr 9, 2015 at 9:27pm PDT



A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Apr 9, 2015 at 9:33pm PDT

Hvala svima koji su došli da nas pozdrave. Uzbuđena sam zbog ovog putovanja koje će nam promeniti život“, napisala je Kim, koja je navodno već počela da uči jermenski.

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Apr 8, 2015 at 3:23pm PDT



A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Apr 9, 2015 at 9:03pm PDT

Možda pređe i u pravoslavlje. Kim i Kanje u crkvi.


Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Starlete u dedovini: Kardašijanove izazvale pometnju u Jermeniji

Izvor: Scandal.rs, 11.Apr.2015

Američke rijalti zvezde su u ovu staru državu došle kako bi istražile svoje korene i snimile dokumentarni film. Družile su se sa rođakinjama Kortni i Karom, a na put je krenuo i Kanje Vest...Njihovi su preci pre sto godina pobegli iz zemlje bežeći od genocida, kad je Otomansko carstvo 1915. godine...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.