Škotska grupa Texas prvi put u Srbiji! Subota 29.septembar! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 27.Sep.2018, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škotska grupa Texas prvi put u Srbiji! Subota 29.septembar! (VIDEO)

Škotska grupa "Texas", koja nastupa prvi put u Srbiji, najavljuje spektakularan koncert na kojem će odsvirati svoje najveće hitove! Subota 29.septembar u Hali sportova! Ne propustite!

Predvođeni pevačicom moćnog glasa, Sharleen Spiteri, "Texas" su pripremili specijalnu set listu za srpske fanove, koji nestrpljivo očekuju hitove ’’Summer Son’’, ’’I Don’t Want A Lover’’, ’’Say What You Want’’, ’’Inner Smile’’ i ostale numere iz njihove bogate >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << karijere.

Sharleen se pre samo tri nedelje venčala sa svojim dugogodišnjim partnerom, poznatim kuvarom Brynom Williamsom. Venčanicu joj je kreirala bliska prijateljica Stella McCartney, koja je bila i specijalna gošća na venčanju. Par je odabrao St Tyrnog parish crkvu iz 15. veka, koja se nalazi u Denbighu, Brynovom rodnom mestu u Severnom Velsu.

’’Lepo je venčati se u ovim godinama’’ izjavila je pedesetogodišnja Sharleen ’’jer su moji prijatelji preuzeli kompletnu organizaciju svadbene ceremonije. Moje je bilo samo da budem lepa i da uživam!’’

Ne propustite priliku da odgledate Sharleen i Texas uživo, s obzirom da je pevačica već najavila pauzu u živim nastupima – nakon povrede tri kičmena pršljena, lekari su je upozorili da bi koncertna aktivnost samo pogoršala njeno stanje.

’’Nekako sam se nagodila sa njima da održim još ovih par koncerata, a onda potpuno posvetim mirovanju i lečenju’’

Pojedine kategorije ulaznica su pred rasprodajom, pa je mudro iste nabaviti na blagajni Hale sportova ’’Ranko Žeravica’’ i svim prodajnim mestima Eventima.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.