Sanja Radan: Pravi je podvig raditi stresne poslove i odgajati decu

Izvor: Svet, 23.Apr.2015, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Radan: Pravi je podvig raditi stresne poslove i odgajati decu

Posle višegodišnjeg novinarskog iskustva, voditeljka televizije “Prva” odnedavno se našla na uredničkoj poziciji u jutarnjem magazinu “Tačno 9″. U razgovoru za “Hello!” priča kako se snašla na novoj funkciji i kako usklađuje porodične i profesionalne obaveze.
“Emisiju “Tačno 9″ obojila je energija tima predvođenog južnjačkim temperamentom naše prve urednice Anete Radivojević koju svi volimo. Tu smo od početka Ivana Gajica, Aneta, Stefan Buzurović i ja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Početkom prošle sezone dobili smo novi studio i dve drage koleginice Ivanu Zarić i Irinu Vukotić. Ivana Gajica je pre odlaska na trudničko odsustvo uređivala emisiju. Sada sam ja tu, i svoju angažovanost doživljavam kao prilog redakciji”, kaže Sanja na početku razgovora i ističe da joj je pomalo naporno da uskladi majčinstvo sa karijerom.
“Moja deca stalno idu pre podne u školu, tako da ustajemo u pola sedam. Ranoranilac sam kao žene koje rade u fabrici, ali i kao one koje rade u javnoj upravi, ali čovek se na sve navikne. Ponekad se sa žalom setim kakva sam spavalica bila i da su mi drugarice, kad sam dobila Vuka, govorile: “Kako ćeš sad ti da ustaješ?” Slatka buđenja bebe su “najluđa”, iscrpljuju, ali i prolepšavaju i oplemenjuju ženu. Ali, ovo je nešto sasvim drugačije”, ističe šarmantna urednica koja uz podršku supruga Borisa uspeva da se s lakoćom nosi sa svakodnevicom.
“Moja deca moj posao doživljavaju tako što kažu: “Mama radi i zato nije tu, zato stalno jurimo i trčimo”. Sećam se da je kćerka Nina, dok sam se bavila odnosima sa javnošću, govorila: “Ako opet uđem u ovu sobu a ti pričaš, naljutiću se”. To su naizgled simpatične rečenice koje trgnu roditelja, ali su u suštini opominjuće. Pogotovo što ni muž zbog prirode svog posla nije mnogo bolji”, iskrena je Sanja, koja se na sve načine trudi da mališanima obezedi bezbrižno detinjstvo, a ne zapostavlja ni odnos sa suprugom.
A šta je Sanja još otkrila o sebi i svom porodičnom životu, možete pročitati OVDE
 
 

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.