Samo jedna: Ova osobina kod muškarca privlačna je svakoj ženi!

Izvor: Svet plus, 16.Mar.2017, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo jedna: Ova osobina kod muškarca privlačna je svakoj ženi!

Kada je u pitanju veza i odnos, muškarci i žene imaju slične ili iste želje. Međutim, kada je u pitanju privlačnost, na jednu mušku osobinu pada svaka žena.

Istraživanje koje je objavljeno u jednom magazinu kaže da muškarci koji su se trudili da budu duhoviti kod žena su dobili najpozitivnije kritike. Takođe, kada su dame gledale fotografije muškaraca, najviše pažnje imali su oni koji su se smejali. Iako u celoj ovoj priči faktor poput fizičke privlačnosti itekako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << igra ulogu, zaključak istraživanja bio je zapravo vrlo jednostavan: kada muškarac pokušava ispasti duhovit, a žena na njegove pokušaje reaguje iskrenim smehom, velika je verovatnoća da će ona hteti da ga bolje upozna. Ako se oboje smeju i to nije usiljeno, moguće je da će se njihov odnos razviti u nešto više.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.