STRAŠNO! PLAKALA SAM CELU NOĆ Vesna Rivas besna zbog jezivog poteza Slađane Petrušić - To je najveći greh!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 17:18

"STRAŠNO! PLAKALA SAM CELU NOĆ" Vesna Rivas besna zbog jezivog poteza Slađane Petrušić - To je najveći greh!

"Ovo je krivično delo!"

Voditeljka i bivša rijaliti učesnica Slađana Petrušić Slađa oglasila se i priznala je da je lažirala sopstvenu smrt i izjavom šokirala sve.

I dok su mnogi sumnjali u njenu smrt, brojni ljudi koji su je poznavali i sarađivali sa njom, teško su podneli tužnu vest, a među njima je i Vesna Rivas.

Vesna je na svom Instagramu objavila dirljiv snimak sa Slađom, a sada, kada je saznala da je sve velika laž, osula je paljbu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po njoj.

- Najveći greh je igrati se tuđim osećanjima, a ona se poigrala sa našim osećanjima... Prvenstveno mojim i meni sličnima, koji smo imali deo srca koji ju je zaista voleo. Ja sam otplakala čoveče celu noć! Strašno! Najveći greh je igrati se tuđim osećanjima, a ona je to upravo napravila kao najveći Juda, pošto ona Juda i jeste, to je sad dokazala - ljuto je poručila Vesna.

- Igrati se osećanjima i na sebi simulirati smrt, da je toliko morbidna. Ovo je krivično delo! Samoj sebi kopa raku, samo je pitanje da li će da je vode u pritvor ili u ludnicu! U svakom slučaju ona je umrla, jer ako ode u ludnicu ona više ne postoji kao čovek - zaključila je Vesna Rivas.

Inače, brojni Slađini fanovi su takođe osuli paljbu po njoj:

"Ako je sve slagala njoj na dušu, karma dođe po svoje kad tad", "Za ovo treba ići u zatvor", "ovo je bolesno", samo su neki od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.