STANIJA IZGUBILA NEVINOST: Starleta otkrila KO JE MOMAK sa kojim se to desilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2017, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STANIJA IZGUBILA NEVINOST: Starleta otkrila KO JE MOMAK sa kojim se to desilo

Priznala sve.

Starleta, pevačica, multimedijalna ličnost Stanija Dobrojević, progovorila o svojim prvim seksualnim iskustvima. ona se tokom snimanja spota za novu pesmu prethodne noći uključila u "lajv" na društvenoj mreži Instagram, gde je samo nekoliko minuta nakon njenog uključenja nastao potpuni haos.

A post shared by STANIJA DOBROJEVIC 👸🏻 (@stanijadobrojevic) on Jun 8, 2017 at 6:06am PDT

BOL NE JENJAVA, TUGA VELIKA: Frontmen grupe Parni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << valjak otvorio dušu "TOŠE MI JE KAO SIN"

Cela gungula je nastala kada je samo nakon nekoliko minuta na hiljade ljudi pratilo Stanijino uključenje, pa su tako svi imali mnogo pitanja za nju, a jedno je posebno zapalo starleti za oko.

NE LIČI NA SEBE: Evo kako Jelena Karleuša zapravo izgleda BEZ ŠMINKE I FOTOŠOPA (FOTO)

Naime, atraktivnu crnku je iznerviralo to što su je pitali kada je izgubila nevinost, a ona je već mnogo puta govorila na tu temu.

A post shared by STANIJA DOBROJEVIC 👸🏻 (@stanijadobrojevic) on May 27, 2017 at 7:03am PDT

- Kad sam izgubila nevinost? Kakvo je to pitanje, o tome sam pričala već mnogo puta. Ne mogu da verujem da me prate ljudi koji ne znaju tako neke detalje o mom životu. Nevinost sam izgubila u osamnaestoj godini, sa tim dečkom sam bila pet godina i išli smo zajedno u razred - otkrila je Dobrojevićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.