SPISAK ZABRANA je dugak: Vanja otkrila šta nije smela da radi u braku sa Ša - dala oštar sud o reperovom sukobu sa Mioninim bivšim

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 20:30

SPISAK ZABRANA je dugak: Vanja otkrila šta nije smela da radi u braku sa Ša - dala oštar sud o reperovom sukobu sa Mioninim bivšim

Sigurna je da je njegova ljubomora uništila njihov ljubavni odnos.

Bivši dečko Mione Jovanović, Stanislav Krofak, napravio je pravu pometnju na imanju svojim ulaskom u "Elitu". Nenad Aleksić Ša i Miona su se dogovorili da će se "držati zajedno", ali sve češće ulaze u verbalne okršaje. Svi u Beloj kući su primetili da je repera poremetio ovaj ulazak.

Mnogi su se iznenadili kada se Ša javno izvinio Mioninom bivšem dečku zbog svih gnusnih uvreda koje je izgovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na njegov račun. Oni su se rukovali i rešili da pređu preko ove situacije. Stanislav je tokom "Mićine igre istine" izneo da zna da je Aleksić svojoj, sada već, bivšoj supruzi, tikokerki, Vanji Ignjatović, dosta stvari branio tokom njihovog braka, što je Ša negirao, ističući da Vanja laže. Vanja se sada oglasila za domaće medije i otkrila kakve je sve zabrane imala u braku, a zatim je prokomentarisala reperovu vezu sa Mionom i primetila je da se Jovanovićevoj gadi Ša.

Stanislav je izjavio da si mu rekla da ti je Ša nešto branio, dok on poriče i kaže kako ti lažeš. Da li ti je branio nešto i ako jeste šta tačno?

- Da, istina je. Nisam smela da idem sa drugaricama na kafu, niti sa kumom svojom venčanom sama. Uglavnom, samo sa njim. Nakon šest meseci sam otišla sa svojom kumom i sinom u kafić preko puta zgrade, tad je nastao opšti haos. On želi da bude 24/7 sa osobom sa kojom je. Ne želi da njegova devojka (žena) ide negde. To je njegova ljubomora koja je i uništila sve.

Kako komentarišeš pomirenje između Stanislava i Ša, to što mu je pružio ruku pomirenja i izvinio se?

- Smatram da je lepo od njega što se izvinio. Poznajem Nenada, u stanju je da kaže mnogo ružnih reči, mnogo psovki u trenutku bunila, zbog kojih se kasnije kaje. Ali to je on i nikada se promeniti neće.

Danas se dogodio opšti haos, Ša je ušao u žestok verbalni okršaj sa Urošem Stanićem i sukobio se sa Mionom ponovo, jer smatra da šeta pred Stanislavom namerno da bi se videlo da li ima zadnjicu ili ne. Kako gledaš na to?

- Mogu samo da kažem da se Nenad Mioni gadi, to je ono što ja vidim. I da, smatram da namerno to radi kako bi Stanislav obratio pažnju na nju. Čini mi se da se kaje što je sve tako ispalo.

Srbija Danas/Pink.rs/Prenela I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NJEGOVA LJUBOMORA JE SVE UNIŠTILA" Vanja obelodanila SPISAK ZABRANA koje je imala tokom braka sa Ša - Mnoge će vas ZAPREPASTITI

Izvor: Blic, 11.Mar.2024

Reper i aktuelni rijaliti učesnik Nenad Aleksić Ša nedavno se i zvanično razveo od supruge Vanje Ignjatović, te sada neometano uživa u ljubavi sa Mionom Jovanović.

Nastavak na Blic...

Vanja Ignjatović UNIŠTILA Mionu i Ša - Odmah OŠTRO odgovorila na prozivke: "Ljubavnici bih imala da poručim"

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024

Tiktokerka bez dlake na jeziku...Miona Jovanović i reper Nenad Aleksić Ša ne prestaju da se svađaju otkako se u petak uveče u "Elitu" uselio njen bivši dečko, MMA borac Stanislav Krofak, a u poslednjoj u nizu svađa, danas, pomenuli su i njegovu bivšu suprugu Vanju Ignjatović... Ša je imao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.