Kao perverzni psihopata viri kroz prozor Ša priredio Stanislavu JEZIVU SCENU kao iz HOROR FILMA, a RAZLOG je samo jedan

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 23:44

"Kao perverzni psihopata viri kroz prozor" Ša priredio Stanislavu JEZIVU SCENU kao iz HOROR FILMA, a RAZLOG je samo jedan

Dok misli da ga ne vide, sa druge strane ljubomora ne prolazi neopaženo.

Taman pošto je odnos repera Nenada Aleksića Ša i pevačice Mione Jovanović, prema njihovim rečima postao stabilniji u rijaliti je ušao Mionin bivši partner.

Stanislav Krofak je preokrenuo dešavanja u Beloj kući, a sada ga vidimo i u potpuno neočekivanoj situaciji koju mu je priredio Ša.

Tokom današnje podele budžeta, red je došao na Krofaka da kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << par reči. Za vreme toga Ša je odlučio da izađe napolje na cigaretu, ali ljubomora je bila jača od njega i misleći da ga niko ne vidi, posmatrao je Jovanovićevu.

Hteo je da bude siguran da Miona ne gleda u bivšeg partnera dok on priča za crnim stolom, ali nije znao da ga drugi ukućani vide iznutra.

Video klip je obradila i podelila na društvenim mrežama stranica koja stalno prati dešavanja iz rijalitija, a video možete pogledati u nastavku:

A post shared by @samo.realno6

Komentari ispod objave okreću situaciju na komiku, a neki su: "Au, kakav psiho, ovo je kao neka scena iz horor filma", "Jeste ovaj Ša pukao skroz", "Nema njemu spasa", "Nije ni Miona čista kad trpi ovu bolest, tuga", "Nema ovom pomoći, kao perverzni psihopata viri kroz prozor", "Mene je sramota njegove sramote".

Prisetimo se, na samom ulasku u rijaliti Stanislav je upitan o odnosu sa Mionom. Na to je odgovorio kako ne planira da joj da novu šansu uz reči:

- Miona je za mene prošlost, ja se na staro ne vraćam, to je završeno za mene. Mi smo pričali i ja sam shvatio da je najbolji način da ispuni svoje snove - da uđe u Elitu, sve sada ljudi i vide. Videće se da li je ispravnu ili neispravnu stvar uradila. Miona i ja smo se upoznali u Zagrebu, kasnije je živela kod mene, ali imali smo različite životne ciljeve - rekao je Stanislav nedavno.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.