Vanja Ignjatović UNIŠTILA Mionu i Ša - Odmah OŠTRO odgovorila na prozivke: Ljubavnici bih imala da poručim

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 23:03

Vanja Ignjatović UNIŠTILA Mionu i Ša - Odmah OŠTRO odgovorila na prozivke: "Ljubavnici bih imala da poručim"

Tiktokerka bez dlake na jeziku.

Miona Jovanović i reper Nenad Aleksić Ša ne prestaju da se svađaju otkako se u petak uveče u "Elitu" uselio njen bivši dečko, MMA borac Stanislav Krofak, a u poslednjoj u nizu svađa, danas, pomenuli su i njegovu bivšu suprugu Vanju Ignjatović.

 Ša je imao niz kritika na račun njenog ponašanja prema njemu, a Miona je u novoj maratonskoj svađi potkačila Vanju, te podvukla reperu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je, kako ona navodi, "venčavao ološe".

Vanja, je ovim povodom odlučila da se oglasi i bez dlake na jeziku prokomentarisala prozivku sadašnje devojke svog bivšeg muža.

- Devojka koja vidi kako se moj bivši suprug ponaša sada prema njoj, komentariše kako sam ja ološ. Ona grama mozga nema, nije joj palo na pamet da razmisli kako je meni bilo i zašto sam ja od njega otišla. Žena ženi je najveći neprijatelj, definitivno - rekla je Aleksićeva bivša.

- Samo lud čovek može da trpi ono što se njoj trenutno dešava, a našla je mene da uzima u svoja pogana usta. Ljubavnici bih imala da poručim, ako opstanu, pazi se njegova četiri zida. Mislim, šta reći, dno dna - dodala je ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(VIDEO) ISPLIVAO SNIMAK IZ "ELITE" Ljudi u neverici zbog onoga što Ša radi Stanislavu IZA LEĐA dok špijunira Mionu

Izvor: Blic, 12.Mar.2024, 09:38

Otkako je bivši dečko Mione Jovanović, Stanislav Krofak ušao u "Elitu" svi pričaju o reperu Nenadu Aleksiću Ša koji konstantno pravi ljubomorne scene.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.