ŠOU KOJI ĆE SE DUGO PAMTITI: Dženan Lončarević napravio spektakl na Tašu pred 10.000 ljudi! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Maj.2017, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOU KOJI ĆE SE DUGO PAMTITI: Dženan Lončarević napravio spektakl na Tašu pred 10.000 ljudi! (FOTO) (VIDEO)

Dženan Lončarević napravio je fantastičnu žurku na njegovom koncertu koji je bio održan na beogradskom Tašmajdanu. Ovom spektaklu prisustvovalo je više od 10.000 ljudi. Dženan je koncert otvorio hitom "Subota uveče", a publika je odmah počela da đuska i peva.

- Dobro veče, Beograde. Vi radite ono sto smo se dogovorili, a ja ću da radim ovo što radim - rekao je Dženan, a obožavatelji su pali u trans.

Foto: Telegraf

Ređali su se hitovi "Dva su koraka", >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << "Dobro je to", "Pitam te", "Bombona", "Loša", "Veruj bratu svome", "Starim sam" i "Laufer", a publika se sjajno zabavljala. Kao i Dženan na sceni. Lončarević je imao i goste na svom koncertu. Veliku pažnju izazvala je Emina Jahović, koja je sa Dženanom otpevala pesmu "Beograd priča".

Foto: Telegraf

Popularnog pevača je podržalo na njegovom nastupu puno poznatih ličnosti. Osim navedene Emine Jahović, na koncertu su bili Snežana Dakić, Bojan Vasković iz "Leksington benda", Saša Milošević Mare, Boško Jakovljević, Zorica Brunclik i drugi.

Foto: Telegraf

Pogledajte kako je bilo na koncertu Dženana Lončarevića:

Svakako, publika je imala u čemu da uživa:

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Nezaboravna noć na Tašmajdanu: Spektakl Dženana Lončarevića u Beogradu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 28.Maj.2017

Dženan Lončarević sinoć je na beogradskom stadionu "Tašmajan", održao koncert koji će publika, sigurni smo dugo pamtiti...Jedan od najpopularnijih i najomiljenijih pevača dašnjice, Dženan Lončarević sinoć je priredio pravi spektakl, a izlaskom na binu prlomio se vrisak Tašmajdanom, a onda...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.