ŠOOOK - NJEGA NIKO NIJE OČEKIVAO Postoje još neki DETALJI... SPREMAN je da iznese SAV PRLJAV VEŠ O LUNI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2020, 19:24

ŠOOOK - NJEGA NIKO NIJE OČEKIVAO "Postoje još neki DETALJI..." SPREMAN je da iznese SAV PRLJAV VEŠ O LUNI!

Uskoro počinje šou!

Četvrta sezona popularnog rijalitija "Zadruga" se bliži, a već neko vreme se spekuliše ko će se sve naći u Beloj kući od septembra.

Televizija "Pink" počela je od juče da snima profile budućih zadrugara.

Pored novih lica učesnika, a i starih zadrugara pojavili su se i oni koji su tokom "Zadruge 4" bili na meti i udaru tabloida.

Jedan od novih učesnika četvrte sezone je na veliko iznenađenje već svima poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ime - Stefan Šebez!

Šebeza već poznajemo kao dobrog prijatelja Nenada Marinkovića Gastoza koji je bio upleten u celu priču čuvene afere Luna-Gastoz zbog čega smo mesecima gledali svađe i raskide Đoganijeve i njenog dečka, finaliste Marka Miljkovića.

Pored Stefana imaćemo prilike da vidimo i dosta Stefanovih bivših "ljubavi", odnosno devojaka, te će biti vrlo uzbudljivo s obzirom da je Šebez spreman za s*ks pred kamerama...

A post shared by Stefan Šebez (@stefansebez) on Jun 18, 2019 at 3:41pm PDT

- Rešio sam da uđem u "Zadrugu da me ljudi upoznaju malo bolje, a ne samo preko nekih priča. Biću unutra onakav kakav sam napolju koliko je god to moguće - izjavio je Stefan ekskluzivno za naš portal Srbija Danas, o svom ulasku u ovu sezonu "Zadruge".

Detaljnije možete pogledati u video-prilogu u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.