SLOBA NAPUSTIO KUĆU! Besan i AGRESIVAN, urlao na Kiju! Ona ustala, rešila da kaže SVE o čemu je ćutala

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2018, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA NAPUSTIO KUĆU! Besan i AGRESIVAN, urlao na Kiju! Ona ustala, rešila da kaže SVE o čemu je ćutala

Skandal u kući

U toku sastanka, gde je novi vođa Teodora Džehverović birala potrčke, došlo je do žestoke svađe između Slobodana Radanovića, Kije Kockar i Milana Miloševića.

Kao i uvek, priča se vodila oko toga šta pevač priča svojoj supruzi, a šta svojoj devojci, Luni Đogani.

- Jel si pričao prvo Luni da ćete da probate da budete zajedno kad izađete, posle si pričao Kiji u bazenu da Luna laže... - govorio je besno Milan, dok je Kristina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potvrđivala njegovu priču:

- Jeste, on mi je rekao da ona laže... To je sve zato što je čuo da ću sutra u "Ami džiju" ispričati sve šta smo pričali, sve o čemu se do sada ćutalo - govorila je Kockareva, što je Slobodana žestoko iznerviralo, te je agresivno ustao i napustio kuću.

- Prebiću nekog i napraviti haos! Celo veče ćutim, ne komuniciram ni sa kim i ja napravim sr*nje... - govorio je on, dok je stajao iza automobila, kuda inače ulaze i izlaze u "Zadrugu".

Čemu će ovo dalje voditi, videćemo uskoro.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.